10 Mart 2015 Salı

LOREAL SKIN PERFECTION BB CREAM

        MERHABA CANLARIM 

Bugün sizlerle Loreal'in Skin Perfection BB kremini tanıştırmak istiyorum. Loreail'in bu serisi 20-30 yaş arası bayanlar için cilt düzenleyici,gözenek görünümünü azaltan ve cildi mükemmelleştirme vaadinde bulunan bir seri.Aslında daha önce loreal markanın yüz için olan hiç bir ürününü kullanmadım.Inşallah bunu kullandıkça memnun kalırım :) 
Alışverişe çıktığımda kafamda Garnierin Bb kremini almak vardı fakat tam elime garnieri almışken yinede bir görevliye danışmak istedim ve görevlide bana Garnierden daha etki olan bu ürünü almamı tavsiyr etti.Bende daha önce hiç kullanamadığım ürünleri merak ederekten bir şans vermek istedim ve bu kadar etkili yanlarını olduğunu okuyunca ve dinleyince hiç tereddüt etmeden ürünü aldım. Cildimde kızarıklıkların olması beni hep rahatsız etmişti bu yüzden  kapatıcılığının benim için iyi olması önemliydi bu ürününde 1 haftada kızarıklık görünümünü azaltma özelliği olduğu için daha bi sevdim diyebilirim  :) Bunun yanında gözenekleri tıkamak yerine gözenekleri küçüktücü etkiside var. 1 ayda ise cilt dokusunda geliştirici ve aydınlatıcı etkilingininde olduğu söyleniyor:) Tabiki bunu 1 ay denedikten sonra karar vereceğim inşallah öyle olur :) 




      LOREAL SKIN PERFECTION BB CREAM
      Cilt kusursuzlaştırıcı etkisi 
      24 saat nemlendirir
      Cilt tonunu eşitler
      Ciltteki kusurları pürüzsüzleştirir  
      UV koruması sağlar
  
                               
  Burdada gördüğünüz gibi cildime uygun Açık Ton rengini tercih ettim.




Buda son olarak bb kremin 1 kat sürülmüş hali. 1 kat sürmeme rağmen yüzümdeki kızarıklıkları tam istediğim gibi kapattığı için memnun ve mutluyum.Eğer sizde benim gibi kızarıklıklardan şikayetçiyseniz tercih etmenizi öneririm canlarım.Insallah 1 ayın sonundada cildimde hiç bir problem kalmaz :) SIZLERI SEVIYORUM ♥♥
NOT: YORUMLARINIZ VE TAVSIYELERINIZ BENIM ICIN ONEMLI :))