24 Ekim 2015 Cumartesi

MAKYAJ ORGANİZERİ (VPLEKSİHOME)

            MERHABA GÜZELLERİM
Bugün yazacağım ürün 1 yıldır arayıp ta bulamadığım ve çok ihtiyacım olan bir ürün Makyaj Organizeri  Her bloggerın ve her bayanın evde olmazsa olmazıdır organizerler. Özellikle benim gibi düzene alışkın olanlar için ideal bir ürün :) 1 yıldır arayış içerisindeyken ve genelde türkiye de zor bulunurken benim imdadıma İnstagramda ki Vpleksihome sayfası koştu.Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum sizlere :)

 Haydi gelin ürüne bir göz atalım...


Ürün her odaya uyum sağlayacak şeffaf görünüme sahip içine ister takılarını koy ister makyaj malzemelerini her ürünü kaldırabilecek güzellikte :)


Görüldüğü gibi 3 çekmeceli bir ürün. En alt çekmecesinin içinin derin olması gayet güzel. Diğer 2 çekmecede de istediğiniz gibi bölümlere ayırabilmeniz için parçalar bulunmakta :)
Ve son olarak içinin yerleşmiş hali ben makyaj malzemelerimi koymayı tercih ettim. Görüldüğü gibi bir çok malzemeyi sığdırabiliyoruz :)   Eğer sizin de böyle bir ürüne ihtiyacınız var ise kesinlikleinstagramdan Vpleksihome sayfasına bakmanızı öneriyorum güzeller. Hem iyi fiyata hem de güvenilir bir alışveriş ile bu ürüne ve daha bir çok modelde güzel ürünlere sahip olabilirsiniz:)