25 Ekim 2015 Pazar

NYX BUTT NAKED EYES MAKEUP

  MERHABA GÜZELLERİM


Bugünün ürünü instagram da blogger arkadaşım olan Mehtap (guzelruhlukadınlar) ın çekilişinden kazandığım NYX BUTT NAKED EYES MAKEUP PALETTE :) Paletin dış görünümü kadar içeriğindeki renklere de aşık olmak elde değil :) Çekilişin başladığı günden beri benim olmalı dediğim bu palet gerçekten bana nasipmiş ki benim oldu .Artık benimsinnnnnnn bu yüzden gerçekten mutluyum :) Tekrar teşekkür ediyorum Mehtapcım :)

Evett gelelim ürünü tanımaya

Ürünün rekleri tam tamına benlik kahve tonlarını içermekte.Bu renkler kesinlikle vazgeçilmezlerim.Özellikle sonbahar ve kış aylarında kesinlikle kullanılabilecek renkler o yüzden tam isabet oldu bu aylarda benim olması:) Ürün 2 bölümden oluşmakta Üst bölümünde farlar ve ayna alt bölümünde ise allık ve aydınlatıcılar bulunuyor.
Böyle bölmeli paletler hoşuma gitmiyor değil hani :) 
Farların yakından görünümü ve renkleri :) 15 adet ışıltılı ve mat far bulunmakta eğer günlük hayatta hafif ve ışıltılı farlar kullanmayı tercih ediyorsanız bu palet tam size göre güzellerim..
Bu resim ise paletin 2.bölümü burda bulunanlar üstteki sırada 4 renkte allık alttaki sırada ise 3 çeşit aydınlatıcı bulunmakta güzellerim..

Bu paletin gayet kullanışlı olduğunu düşünüyorum ayrıca çantaya at ve çık  rahatlıkla günlük makyajınızda kullanabilirsiniz :) 


Evet Güzellerim benimle birlikte olup bu yazımı okumakla bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum hepinizi çok ama çok seviyorum iyi ki varsınız.. :)