10 Temmuz 2015 Cuma

Limonian High-End Touch Fondöten + BB

               MERHABA GÜZELLERİM
Bugün sizlerle paylaşacağım ürün Kore'nin güzelliklerinden  gelen harika bir ürün :) Ürünü güzeller güzeli blogger arkadaşım Gizem Demirel'in instagram(gizoandtheblog) da yapmış olduğu çekiliş sayesinde kazandım ve tanıştım tekrar teşekkür ederim tatlım :)
5 ayda 1 milyon satış yapan bu ürünün gayet başarılı olduğunu anlamamak mümkün değil heralde dimi güzeller :) Gelelim ürüne :)Ürün siyah bir kutu içinde gayet hoş bir şekilde bize sunulmakta. Ten rengimize göre 2 renginin de mevcut olması gayet güzel Özellikle ürünün içinde SPH 34 faktörünün bulunması ilgimi çekmedi değil :)Ürünün bende ki  rengi 21 Light Beige gayet güzel bir rengi var ve tenime uyması da bi okadar güzel oldu diyebilirim. Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum Gayet memnun kaldım.

Sünger bir roll-on ile uygulanması benim açımdan kolay oldu
Resimdede gördüğünüz gibi yan kısmında bulunan düğmeye basarak ürünü kullanabiliyoruz.Ilk kullanımda 8-10 kez bastigimizda ürün ince bir katman olarak çıkıyor bu ince katmanı tum yüzümüze rahatlik ve roll-on verdiği kolaylıkla güzelce dagitabiliyoruz.Urunun birdahaki kullanımında 4-5 kez basmak yeterli olmaktadır.
Yüzüme verdiği aydınlıktan ve yüzümdeki kızarıklıkları kusursuz kapatmasın gerçekten mutluyum :) Bu arada ürünü hiç elimle kullanma ihtiyacı duymadım:)  Eger cildinizde çok kusurunuz yoksa ve yeni bir Bb krem denemek istiyorum diyorsanız bence bu ürüne şans vermeye değer :) Ürünü www.limonian.com adresinden ya da Instagram : limonian_tr adresinden ulaşabilirsiniz güzeller sizleri seviyorum :) ♥♥