10 Ocak 2015 Cumartesi

NEUTROGENA İLE SİYAH NOKTALARA SAVAŞ :)


MERHABA CANLARIM 

Sizlere daha önceki yazımda yüzüm için NEUTROGENA'nın ürünlerini severek kullandığımı bahsetmiştim.Bugün de sizlere NEUTROGENA'nın ürünü olan VİSİBLY CLEAR SİYAH NOKTA TEMİZLEYİCİ TONİK'i uygulamalı olarak yazmak istedim.

İçlerinde en çok bu ürünü kullandığımı söylemek isterim.Cildime daha iyi geldiğini ve siyah noktaları mı  az da olsa yok ettiğini gördüm.Tabi ki bunun yanında siyah noktalar için burun bantlarından da kullanıyorum daha iyi bir sonuç elde ediyorum.

Normal pamuktansa makyaj temizleme pamuğu ile cildimi temizlerken daha rahat ediyorum.Bu yüzden size de yüzünüzü temizlerken hem daha rahat sürebilmeniz  hem de ellerinize pamukların yapışmasını önlemeniz için kullanmanızı tavsiye ediyorum.İlk önce temiz bir makyaj temizle pamuğunu elimize alıyoruz.Daha sonra üzerine bir miktar tonikten döküyoruz ve yüzümüze göz çevresinden kaçınarak yavaşça dairesel hareketler ile masaj yapar gibi cilde ve boyun kısmımıza uyguluyoruz canlarım.

Tonik bize sadece siyah noktalarımızın yok olmasına değil yüzümüz de gün boyunca oluşan yağı ve kiri de temizlememize yardımcı oluyor.Bunu göstermek için uyguladım ve resmini paylaştım canlarım.Evet benim memnun kalarak kullandığım bu ürünüm ile diyologum bu kadar :) Sizelere de bu ürünü özellikle benim gibi yağlı ciltlere tavsiye ediyorum ve sabah akşam kullanılmasını  öneriyorum canlarım sizleri seviyorum birdaha ki yazım da görüşmek üzereee :);)

10 yorum:

  1. Çok bilgilendirici ve güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım acemiliğimi atamaya çalışıyorum işte beğendiysen ne mutlu bana :)

      Sil
  2. Instagramda yorumunuzu görüp takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler canım benim bende geliyorum hemen :)

    YanıtlaSil
  4. Bana da beklerim.
    begumsel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Canim benim yazini gercekten cok begendim ellerine saglik bu seriyi ben de cok seviyorum gunluk peeling temizleme jelini denedim harika normalde temizleme jelleri gergin birakir o sanki aksine nemlendiriyor kesinlikle bi sans ver derim ayni zamanda serinin nemlendiricileri de cok guzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peelong temizleme jelini bende kullanıyorum tatlim ama dah bloguma yazmadim nemlendiricilerine daha kullanma firsati bulmadim ama seni dinleyip deneyecrgim;) Birde siyah nokta ve sivilcelere karsi kurutma jeli var onuda kullandim gayet başarılı :) Cilt doktoruma danistim Neutrogena urunlerini kormakdan kullana bilcegimi soyledi gayet basarili bir marka :) ♥♥

      Sil
  6. bende bu serinin yıkama jelini ve toniğini almayı düşünüyordum.şimdiki ürünlerimide çok seviyorum ama bunuda çok merak ediyorum ne yalan söyleyeyim :) benim bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gayet memnunum tatlim denersen memnun kalirsin diye düşünüyorum tabiki geliyorum;)

      Sil