4 Şubat 2015 Çarşamba

SEPHORA SUNBAKED NO:2 FAR :)

                                              MERHABA CANLARIM
Sephoradan almış olduğum ve size daha tanıtmadığım 3 renkli farı paylaşmak istiyorum :) Hiç üşenmedim ve kalkıp sizler için sadece bu  farı kullanarak göz makyajımı yaptım canlarım  :)
Bildiğiniz gibi SEPHORA indiriminden almış olduğum bu far toprak tonlarında 3 renkten oluşmakta Mağazaya gittiğimde indirim reyonuna gittim ve ilk gözüme çarpan tabiki bu far oldu :) Hem harika renklere sahip olması hem de hafif parlaklığı ile beni kendine çekmeyi başardı;) Sephoranın paletini kullandığım için farlarına karşı yabancı değildim ve bu yüzden nasıl çıkar diye korkmadan aldım gayette memnunum :)
Her bir rengini numaralandırdım.Adım adım uyguladığım bu göz makyajımı sizlere fotoğrafladım ve öyle anlatmak istedim ;)
Evet canlarım makyajıma başamadan önce tabiki yüzümü güzelce soğuk suyla yıkadım daha sonra elime far fırçamı alarak 1 numara olarak numaralandırdığım farın en koyu rengini taban farı olarak kullanmayı tercih ettim ki diğer açıkk renkli farları kullancağım zaman gözlerim dahagüzel ortaya çıksın :) Kullandığım bu koyu renkli farın çokta koyu durmadığını gayet güzel ve doğal durduğunun sizde farkındasınızdır elbet ben bu rengi çok sevdim sürekli kullanıcam demektir:) Uygulamam ise farı fırçayla normal bir şekilde her yere eşit olarak dağttım  ;)
2.aşamada ise 2 numaralı olarak numaralandırdığım rengi kirpiğimin hemen üstüne yukarıya taşmayacak şekilde hafif olarak uyguladım :) Size tüm samimiyetimle söylüyorum ben bu renge 
ba-yıl-dımmm ;) Hem kahve hemde şeftali tonunda durması göze ayrı bir hava kattı diyebilirim :) 
3.aşamada ise en son kalan ortadaki en açık rengi gözlerimin en iç kısmına uyguladım bunu yapmamın sebebi gözlerime aydınlık vermekti :) Bunu her makyajınız da uygulayabilirsiniz :) 

Bu sefer gözlerimin içine kalem çekmek yerine hafif tonlarda far kullandığım için eyeliner uygulayabilirim diye düşündüm ve tabiki vazgeçmeden hemen uyguladım :) Böyle gerçekten daha güzel oldu :) Kullandığım eyeliner ise FLORMAR EYELINER PEN :)

Son olarak ise tabi ki göz makyajının olmassa olmazı rimelimi uygulayarak  kirpiklerimi ahenkle dans ettirdim:) Bu arada kirpiklerim doğal kendi kirpiklerimın doğal olamadığına inanmayanlar oluyor o yüzden söylemek istedim :)
Vee işteeee makyajımın son hali canlarım ben bu farlara tek kelime ile bayıldım kesinlikle benim gibi bu tonları sevenlere tavsiye ediyorum. Sevmeyenler de var ise sadece alın deneyin ve öyle karar verin diyorum canlarım :) Sevgi ile kalın...
SİZLERİ SEVİYORUM :) ♥♥

12 yorum:

  1. Rengine bayıldım makyajın da süper olmuş :) paylaşım için teşekkürler. güzel paylaşımlarda yorumlaşmak dileğiyle benim bloğuma da beklerim :) Sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım benim teşekkür ederim tabiki tatlimm :)

      Sil
  2. Ben de en son Sephora indiriminde far aldım ama daha deneyemedim. Heveslendim şimdi en iyisi deneyeyim hemen :) Sizde çok güzel durmuş. Bu arada bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sizdede guzel durcaktir eminim ben memnun kaldim umarim sizde kalirsiniz tabiki hemen geliyorum :)

      Sil
  3. Çok hoş olmuş yakışmış bayıldım :) bende bloğuma bekliyorum sevgiler :) http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. far değil gözler mükemmel:))

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş, çok da yakışmış cnmcım ;) Aylin'den ipuçları'nın güzel etkinliğinden buldum bloğunu , takipteyim, bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Çok yakışmış, gözlerine de maşallah dedim. :) İlgini çekerse ben de seni blogumda görmekten mutluluk duyarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım:) Blogunu takipteyim zaten beğeniyorum teşekkürler :) ♥♥

      Sil